Контактирајте нас

Тел: + 86-20-81716752

Факс: + 86-20-86519325

Моб: +8613533180895

Е-маил: Цатхи001@гдбахе.цом

Адд: Зграда 51, 1850 Цхуангии Гарден бр. 200 Еаст Фангцун Авенуе, Ливан Дистрикт, Гуангџоу, Кина

Кровни Соффит ПВДФ премазани алуминијумски панел

Спецификација: прилагођена

Дебљина: обично 1,5-3,0 мм

Површински третман: ПВДФ превучен

Материјал: алуминијумска легура 1100, 3003, 5257, 6061 серија

Земља поријекла: Гуангдонг Кина

Istraga

  • Detalji o proizvodu

Дизајн и декорација зграде Кровни софит, са развојем времена, посебно модерних зграда на кровном софитном делу, широко је коришћен алуминијумски панел са кровом Соффит ПВДФ.

Кровни Соффит ПВДФ обложени алуминијумски панели су широка употреба у унутрашњости и спољашњој декорацији због одличне временске отпорности, отпорности на корозију, мале тежине и једноставности за инсталацију.

Роофинг Соффит ПВДФ обложени алуминијумски панели: Прво је једноставна инсталација. Према декоративним потребама површине зграде, ПВДФ алуминијумска плоча обрађена у спецификацијама специфичне величине кроз заваривање, савијање и друге технологије. Било какво сложено геометријско моделирање може се прилагодити. Челична структура је једноставна и практична. Друго, боја је различитост и временска способност. Може да направи боју у складу са одговарајућом бојом Пантоне-а на основу захтева дизајнера.

Кровни прстен Соффит ПВДФ обложен алуминијумским поступком прскања панела: Прво, плоча пре наношења прскања, површина листа мора проћи кроз деконтаминацију уља и хемијску обраду како би се произвела хромирана фолија, како би се повећао слој и површинска адхезија и оксидацијска отпорност метала, погодно је продужити корисни век трајања боје мембране.

Кровни софит ПВДФ премазани алуминијумски панел је такође популаран у читавом архитекту и дизајнеру са његовим рециклабилним карактером и без повреде околине.


1, Поп заковице Кровни Соффит ПВДФ премазани алуминијумски панел-1.јпг

2, Алум носач

3, пена

4, панел од алуминијума

5, Вијак за самопрезивање

6, заптивац

7, челичне цеви

8, Угаони челик

9, Поставите завртње

10, вијка за проширење

Кровни Соффит ПВДФ премазани алуминијумски панел-2.јпг


广州海印又一城.jpgIMG_3608.JPGIMG_3913.JPG广州海印又一城.jpg12 我们 的 工厂 2.јпг


15 Контакти 2.јпгHot Tags: кровни софит ПВДФ премазани алуминијумски панел, Кина, произвођачи, добављачи, фабрика, котација, прилагођена
Srodni proizvodi
  • Istraga