Контактирајте нас

Тел: + 86-20-81716752

Факс: + 86-20-86519325

Моб: +8613533180895

Е-маил: Цатхи001@гдбахе.цом

Адд: Зграда 51, 1850 Цхуангии Гарден бр. 200 Еаст Фангцун Авенуе, Ливан Дистрикт, Гуангџоу, Кина

Dom > Знање > Sadržaj
Алуминијумски лим са прецизним захтевима Sep 11, 2017

Под нормалним околностима, алуминијумски фурнир је серија бројне производње, а потом на грађевинску страну за инсталацију, а затим и следећу серију производње и прераде. У том контексту, ово захтева да производња и обрада производа од алуминијума не могу бити превише погрешке. Почетак мало грешке, полако нагомилан, направиће задњу обраду алуминијумског фурнира и чак постављене проблеме.

У процесу обраде алуминијумског фурнира, у ствари, постоје земље везане за препоручени стандард, наведени стандарди су врло јасно наведени у одговарајућим параметрима одредаба, као што су величина алуминијумског фурнира, спецификације су дугачке и широке, дебели , висина преклопа, дијагоналне разлике итд. Дужина и ширина одређују основни облик алуминијумског фурнира, док дебљина утиче на перформансе цијелог фурнира. Без обзира на верзију фурнира, грешка дебљине треба контролисати унутар 0.1 мм. А максимална грешка дозвољена за дужину и ширину је 1 мм када су димензије дужине и ширине алуминијумског фурнира мање од 2000 мм. Када су дужине и ширине веће од 2000 мм, грешка не може бити већа од 1,5 мм.

А висина алуминијумског фурнира, и величина алуминијумског фурнира нема одређени однос, тако да одредбе не могу бити веће од 0,5 мм, а за дијагонално дозвољени распон грешке алуминијумске плоче, када је дужина алуминијума фурнира мање од 2000 Мм, дозволити присуство грешке од 2 мм, ако је дужина већа од 2000 мм, онда грешка не може бити већа од 3 мм.

С обзиром да се алуминијумски лим стања израђује од стране техничких радника у производном процесу, може се учинити да се обрада из алуминијумске плоче доводи до одређене грешке, алуминијумских лимова о томе да је неопходно контролисати ову грешку у разумном опсегу, тако да производња и обрада алуминијумског фурнира морају бити строго у складу са одредбама државних захтјева прецизности како би се осигурало да се производ квалификује.