Контактирајте нас

Тел: + 86-20-81716752

Факс: + 86-20-86519325

Моб: +8613533180895

Е-маил: Цатхи001@гдбахе.цом

Адд: Зграда 51, 1850 Цхуангии Гарден бр. 200 Еаст Фангцун Авенуе, Ливан Дистрикт, Гуангџоу, Кина

Dom > Знање > Sadržaj
Три начела набавке профила екструзије алуминијума Sep 11, 2017

Прво: врло јефтино да не бирамо

Цена алуминијума = цена алуминијума + трошкови обраде алуминијума + материјали за паковање + терет.

Ови су веома транспарентни, трошкови алуминијума су готово, знатно нижи од тржишне цене, први могући: мања тежина по метру; други: алуминијумски ингот је употреба рециклираног отпадног алуминијума; треће: губитак увећања

Друго: само знате да продаја добављача материјала није изабрана

Припремите мало робе, померите неколико жица за грејање, онлине желите да учините промоцију можете отворити. Ове су често повређене од стране наших купаца. Грејање госпођа углавном не знају како да користе, само знају цену јединице. Како користити за задовољавање потреба купаца; како направити најбоље трошкове; на различитим локацијама тај начин је најбољи начин за повезивање.

Треће: избор произвођача алуминијума на бази производње

Добављачи алуминијума оријентисани на производњу, углавном су ангажовани у овој индустрији већ више од 5 година, њихови корисници имају богато практично искуство, квалитет производа и перформансе су врло добро разумијевање и мајсторство, препоручити одговарајуће Корисници требају боље вриједности за новац производе, изаберите практичан и практичан прибор.

Индустријски алуминијум се широко користи у широком спектру свестраности, еколошки прихватљив, једноставно склапање и демонтажа, чување времена и дуг животни век. Индустријски алуминијски профили, спецификације, погодни за све врсте механичких уређаја; без заваривања, једноставно подешавање величине, једноставно мењање структуре; захтеви о димензионој толеранцији строги, захтеви за високом површинском завршном обрадом; монтажа је погодна и ефикасна, велика продуктивност.

Примењује се на подручје примене: производне линије, радне таблице за плинове, канцеларијске преграде, екране, индустријске ограде и различите оквире, постоље за приказ, полице, механичку заштиту од прашине и тако даље.