Контактирајте нас

Тел: + 86-20-81716752

Факс: + 86-20-86519325

Моб: +8613533180895

Е-маил: Цатхи001@гдбахе.цом

Адд: Зграда 51, 1850 Цхуангии Гарден бр. 200 Еаст Фангцун Авенуе, Ливан Дистрикт, Гуангџоу, Кина

Dom > Знање > Sadržaj
Које су главне функције блинди? Sep 11, 2017

У изгледу лепо, али такођер може блокирати УВ, заштиту приватности, Донгнуанкиалианг, и тако даље. Овде долазимо до детаљног описа његове функције.

Блиндови изгледају једноставно и великодушно, са врло лијепим декоративним карактеристикама. Може се директно уклонити, врло једноставно и великодушно, што неће заузети простор. Овакве завесе неће утицати на нашу линију видљивости, сценографија изван прозора може се описати као поглед, док ширина собе неће бити погођена. Такође има важну функцију за заштиту приватности, овакав тип завеса углавном је усмерен на бок за блокирање спољашње линије вида. Када се конвексна површина странице према кући, наша сенка не одсликава испред куће, она има одређену функцију сенке. Овакве завесе имају веома добар заштитни ефект на нашу приватност. Чишћење затварача је веома згодно, не треба га уклонити, само обришите мокрим тканином на влажној тканини ставите мало неутралније детерџент. У овом тренутку ваше срце може бити у сумњи, неће га избледети, нема потребе да бринете о томе, није избледело, углавном зато што производ има врло добар водоотпоран учинак.

Поред тога, жалузине могу блокирати улазак ултраљубичастог светла. Посебно током лета УВ је веома токсичан, када уђе у просторију, наш намјештај ће нестати. А постављање таквих жалузина, не морате се бојати да ће намјештај умријети. Посљедња ствар је да такви блиндови Донгнуанкиалианг, који користи материјал имају врло добре перформансе изолације, температура у зимској соби неће бити расипана. А у лето пре врућег ваздуха је тешко ући.