Контактирајте нас

Тел: + 86-20-81716752

Факс: + 86-20-86519325

Моб: +8613533180895

Е-маил: Цатхи001@гдбахе.цом

Адд: Зграда 51, 1850 Цхуангии Гарден бр. 200 Еаст Фангцун Авенуе, Ливан Дистрикт, Гуангџоу, Кина

Dom > Новости > Sadržaj
Пројекат дизајна простора за округли панели алуминијума Nov 30, 2017

Са напредовањем технологије, скенирање филмова у биоскопима је дигитализовано, гомиле филмских рекова више нису смештене у просторије за скрининг. У старим временима, филмови се чувају у филмским реилима, филмови се приказују у биоскопима покретањем рела у пројекторима. Дизајнери су усвојили ротирајуће покретање колутова као тема овог биоскопа, снимљеног и приказаног у утицајном и модернистичком окружењу гледања филма.


5.jpg


Како публика улази у предворје, они ће бити погођени округлим плочама распоређеним широм плафона. Филмови су приказани као огромне округле плоче пречника 2,8 метра, које пажљиво повезују дизајнери, заједно формирају огромну и снажну особину плафона. Ове плоче су распоређене тако да се преклапају једни другима и налазе се на различитим висинама. Узорак дрвета и ефекат осветљења заједно стварају осећај кретања и суспензије, подсећајући да су филмови замрзнути усред окретања. Плоче су алуминијумске плоче обојене са шарама од дрвета, где се узорак дрвета побољшава 3Д ефекат и додаје текстуру на равне алуминијумске панеле .

Дизајнери су усвојили тон тона као главну шему боја за овај пројекат, стварајући благу и топлу атмосферу у предворју. На поду се користе камење у две различите нијансе браон боје, те дугачке камене траке поравнате са функцијом плафона са округлим плочама, тамнији камен имитира сенке те плоче које се бацају на под. Линијски подни шаблон такође ојачава осећај покрета функције плафона, што резултира динамичном атмосфером у предворју.


3.jpg


округле плоче које заступају филмске колутове настављају се по целом плафону, доносећи визуелни шок публици, али истовремено тонови на земљи стварају топлу атмосферу у лобију


1.jpg


камене траке у 2 различите нијансе браон су паралеле округлих плоча испод плафона, које пажљиво повезују дизајнери


2.jpg


6.jpg


4.jpg