Контактирајте нас

Тел: + 86-20-81716752

Факс: + 86-20-86519325

Моб: +8613533180895

Е-маил: Цатхи001@гдбахе.цом

Адд: Зграда 51, 1850 Цхуангии Гарден бр. 200 Еаст Фангцун Авенуе, Ливан Дистрикт, Гуангџоу, Кина

Dom > Новости > Sadržaj
Национална палата Дацханг - Класични елементи од алуминијума Изрезивање камерне плоче Dec 05, 2017

Национална палата Дацханг учи се из локалне архитектонске културе и суштине изградње различитих етничких група у Кини, у комбинацији са традиционалном културом и савременим архитектонским техникама, стварају државну културну визиткарту.


5.jpg


Системи воде Дацханг Натионал Палаце одвајају зграду и околину. Који формирају културно острво, Општи облик значи "Оријентални Бисер", док је главна зграда баш као фузија бисера са кинеском културом, мозаик у овом плодном тлу. Главна зграда је преплављена и светла. Архитектонско моделирање је концизно, величанствено, одражавајући инклузивне иновације и кључне вриједности самоуслужења кинеске нације. У згради око колонадног простора симболизују 56 националног јединства и заједничког просперитета.


1.jpg


4.jpg


Облик спољног круга и унутрашњег круга је посебан, рупице низа се постепено смањују од дна до врха, и коначно фузија архитектонских техника симболизира живописну националну културу у овој мешавини, значи јединство свих етничких групама и заједничким лијевањем светле будућности.


2.jpg


3.jpg


Панел од алуминијумских пресвлака је облик уметничког израза за алуминијумски панел од алуминијума, са алуминијумском плочом од различитих уметничких образаца, није само декоративни ефекат, већ и одраз различитих објеката у име културе.