Контактирајте нас

Тел: + 86-20-81716752

Факс: + 86-20-86519325

Моб: +8613533180895

Е-маил: Цатхи001@гдбахе.цом

Адд: Зграда 51, 1850 Цхуангии Гарден бр. 200 Еаст Фангцун Авенуе, Ливан Дистрикт, Гуангџоу, Кина

Dom > Новости > Sadržaj
Висок профил и Елегантни затворени стадион завјесног зидног алуминијумског панела Dec 13, 2017

Овај стадион се налази у Калифорнији, звани Робертс Павилион, је а    новоизграђени затворени стадиони Цоллеге оф Либерал Артс у Калифорнији. Робертс Павилион користи ПВДФ алуминијумску завјесу зидну плочу за вањску декорацију, цијели изглед је племенит и свијетао, привлачи пуно људи који имају импулс да посјете и уживају у овом изгледу. Екстерни панел од алуминијума са алуминијумским алуминијумским алуминијумским плочама има својство отпорности на временске услове, отпорност на хабање може бити до 30 година и задржати боју не бледећи.


5.jpg


Павиљон Робертс је такође изузетно сјајан и сјајно у ноћи. Данас се ПВДФ алуминијумска завјесе зидна плоча постепено примењује на Ванда, Вал-март и друге велике музејске пројекте тржног центра.


1.jpg4.jpgСала за одмор Робертс Павилион користила је алуминијумски сат са плочом као декорација плафона, Алуминијумска таваница са плочом Хонеицомб може имати ефекат звучне изолације, а то је висококвалитетни грађевински материјал за декорацију ентеријера.

3.jpg


Но, фитнес зона Робертс Павилион је ниског кљуца, користећи плафон од алуминијума са профилом од дрвета , са једне стране ојача пролаз ваздуха простора, али и повећава флексибилност унутрашњег дизајна и украсна за примену алуминијумске правоугаоне цеви .


2.jpg