Контактирајте нас

Тел: + 86-20-81716752

Факс: + 86-20-86519325

Моб: +8613533180895

Е-маил: Цатхи001@гдбахе.цом

Адд: Зграда 51, 1850 Цхуангии Гарден бр. 200 Еаст Фангцун Авенуе, Ливан Дистрикт, Гуангџоу, Кина

Dom > Новости > Sadržaj
Главни фактори који одређују квалитет и цену алуминијумске плоче Sep 11, 2017

Алуминијумски материјали за плафон су легуре алуминијума, не постоји чисти алуминијум. Али због различитих садржаја легуре изазваних механичким својствима легуре алуминијума, тренутна употреба ситних материјала од легуре алуминијума у ​​домаћој употреби подељена је у пет разреда:

Први разред: алуминијум-магнезијумска легура, такође садржи дио мангана, највећа предност материјала је добар антиоксидативни капацитет, а због садржаја мангана, тако да има одређену чврстоћу и крутост, идеалан је материјал за рад богатих богиња. Кинеска фабрика алуминијума алуминијумске бакра алуминијумске обраде нај стабилнија.

Други разред: алуминијум-манганска легура, чврстоћа и чврстоћа материјала нешто боље од легуре алуминијума и магнезијума. Међутим, антиоксидативни капацитет је нешто нижи од легуре алуминијума и магнезијума. Као обе стране се врши заштитна терапија, у основи за решавање његовог антиоксидативног капацитета није тако добар као недостаци легуре алуминијума и магнезијума, домаће перформансе обраде Руимин алуминијум алуминиј најстабилнијег.

Трећи разред: алуминијумска легура, легура мангана, мањи садржај магнезијума. Дакле, његова чврстоћа и крутост су знатно ниже од алуминијум-магнезијумске легуре и алуминијум-манганске легуре (али његова цена је скупа). Због свог меког, лаганог поступка, све док је одређена дебљина, основни задовољавају најосновније равности