Контактирајте нас

Тел: + 86-20-81716752

Факс: + 86-20-86519325

Моб: +8613533180895

Е-маил: Цатхи001@гдбахе.цом

Адд: Зграда 51, 1850 Цхуангии Гарден бр. 200 Еаст Фангцун Авенуе, Ливан Дистрикт, Гуангџоу, Кина

Dom > Новости > Sadržaj
Ундуљујући унутрашњи украс - алуминијумски панели попут дрвета Dec 01, 2017

9.jpg

Бројни таласасти алу-панели попут дрвених дрвених плоча завијају целу унутрашњост центра у Шангају, заједно заједничку заједницу и стварају топлу и искрену атмосферу.

Пројекат Вутопиа Лаб је дизајниран као последњи део заједнице заједнице Онепарк Губеи, који је већ завршио друге просторе као што су фитнес, јога, СПА, базен, кафа, дечје игралиште.


10.jpg


Програмер је желео да створи више попут "социјализованог" простора, фокусирајући се на то како користити зграде као алат, да активира значење центара за заједнице под условом рестриктивног унутрашњег отварања и да даље промовише комуникацију суседства


1.JPG


Двоспратна зграда, која покрива укупно 1.000 квадратних метара, састоји се од сала за састанке, читаонице, дечије библиотеке, галерије и аудио-визуелне собе. Налази се у улици Онепарк Губеи - високог стамбеног кварта и плодног мјеста у Шангају - посетиоци улазе у зграду са огромним дрвеним степеништем који се такође може користити као јавни простор за избор и брзо прегледање књига.

7.jpg


Архитекте су желеле креирати идеју о слободном читању и умјетничкој сцени кроз унутрашњи простор. Они су наручени да редизајнирају пројекат који је већ започео изградњу. У специфичној примени, архитекти користе најразумљивији и економичнији начин интервенције у промјенама дизајна.

Без промене првобитне структуре, зонирања, норми и друге основе дизајна случаја, целокупно свемирско окружење завршава своје поновно рођене. На улазном спрату (горњем спрату) кривина Воод Граин Алуминум Панел нежно се подиже и пада, лустери попут облака који се пребацују кроз место, као да је зелена дворана позвана унутра и рафинирана да формира шумски слободан простор. Становници заједнице могу уклонити маску у друштвеном животу и опустити комуникацију овде са радошћу фестивала. 6.jpg

"Како би људи требали бити потопљени, архитекте су користиле велики црно подручје да би слабе степен активности, а даље користе црно и свјетло како би створиле приватнији, медитативни простор на крилима, као и купатило", додали су архитекте .

Архитекте су желеле да створе најкривичније расположење купатила у целој заједници. Центар суседства достигао је визију архитекте о слободној комуникацији и размишљању.

3.jpg


5.jpg