Контактирајте нас

Тел: + 86-20-81716752

Факс: + 86-20-86519325

Моб: +8613533180895

Е-маил: Цатхи001@гдбахе.цом

Адд: Зграда 51, 1850 Цхуангии Гарден бр. 200 Еаст Фангцун Авенуе, Ливан Дистрикт, Гуангџоу, Кина

Dom > Новости > Sadržaj
【Тигер Повдер】 Површински третман панела алуминијумске облоге у затвореном колену Dec 13, 2017

Производи од алуминијумске плоче за унутрашњу декорацију, укључујући плочу од алуминијумских плоча, алуминијумски панел од алуминијума, плафон од алуминијума итд., Површински третман се углавном користи за премазивање прашине, естетика и трајност. Међународно признат најбољи прах пресвлака је амерички тигар прах, његова перформанса, животни век је бољи од било ког опћег прашкастог премаза на тржишту.


Column Aluminum Cladding Panel

 

Ми Бахе је произвођач америчких тигарских тигарских прашкастих брендова, професионално обезбеђују висококвалитетне производе од алуминијумске плоче за прашину за архитектуру врхунског ентеријера. Компанија Донггуан златно жутог лишћа одабрала је Бахеову површину бијелог тигра за прашину за колену од алуминијума. зидни алуминијумски панели и други производи, побољшава оцену целокупног унутрашњег простора површинске декорације. И не брините о томе да ће се панели претворити у боје хемијским дејством с кисеоником


Column Aluminum Cladding Panel


Column Aluminum Cladding Panel

 

Бахе , као произвођачи алуминијума за грађевинске материјале, и као амерички тигар за прашину у Кини, један од ретких произвођача прскања, посвећен је клијентима прилагођеним висококвалитетним алуминијумским панелом и другим алуминијумским панелима у затвореном простору, тако да купци могу стварно купити одмор сигуран!